Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
A NIVÁK
Munkatársaink
Vállalkozni vágyóknak - youngbusiness.net3
Bevezetés
Nyílt nap
Start tréning
Tanácsadás
Tréningek
Vállalkozóknak
Tanulóknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Iskoláknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Programjaink
HEFOP
PHARE
Youngbusiness.net3
Szolgáltatások
Irodabérlet
Terembérlet
Tanfolyamok, oktatás
Bevezetés
ECDL Start
Irodavezető
Számítástechnikai modulok
Tartalom
Dokumentumok
Dokumentumok jegyzéke
Galéria Új!
Eseménynaptár
ECDL Start vizsgafelkészítés
ECDL – Európai jogosítvány

Az ECDL (European Comuter Driving Licence) az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói jogosítvány, mely kortól függetlenül nyújtani, illetve igazolni igyekszik a felhasználói ismereteket. Megszerzéséhez 1 elméleti és 6 gyakorlati vizsgát kell letenni. A vizsgák letételére a regisztrációtól számítva 3 év áll a hallgatók rendelkezésére. Az Európai Unió és az ECDL Alapítvány tervei szerint 2005-ig minden európai országban elismertté válik az ECDL bizonyítvány. Magyarország képviseletében a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság 1997. júniusában 13. országként csatlakozott a mozgalomhoz. Ma már 146 országban, 36 nyelven érhető el az ECDL. A vizsgáztatás Magyarországon 1997. decemberében kezdődött meg a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által akkreditált vizsgaközpontokban, melyek száma mára 399, ebből 210 középiskola és 47 felsőoktatási intézmény. A statisztika szerint 2004 közepéig világszerte összesen több mint 6 millió fő kezdte meg, ill. teljesítette az ECDL vizsgákat. Magyarországon 2006. márciusáig a vizsgaközpontoknak kiadott vizsgakártyák száma is több, mint 237 ezer , 120 ezren pedig már a bizonyítványt is megszerezték. A regisztrált hallgatók 42%-a 20 évnél fiatalabb, 20%-a 20-30 év közötti, 38%-uk pedig idősebb, mint negyven éves. Az ECDL Magyarországon mára része az országos pedagógus-továbbképzési programnak, köztisztviselők számára pedig szintén akkreditált képzés. Az ECDL szerepe a közoktatásban is egyre nagyobb.

A 7 modulos, teljes ECDL vizsgáról bővebben a www.ecdl.hu weboldalon tájékozódhat.

Az egri Neumann János Középiskola államilag elismert felnőttképzési intézmény (0500 lajstromszám), s nemzetközileg regisztrált ECDL vizsgaközpont (244 regisztrációs szám)

Az ECDL Start nemzetközi vizsgabizonyítvány megszerzésére készít fel ez a 60 órás tanfolyam, mely az ECDL komplett vizsga 7 moduljából 4 modulra vonatkozik.

MODULOK:
Operációs rendszer /16 óra/
Szövegszerkesztés /21 óra/
Információ és Kommunikáció /8 óra/
Szabadon választott modul /15 óra/

A tanfolyam költsége: 25.000,- Ft+áfa

Intézményünkben több, jól felszerelt szaktanterem biztosítja az oktatás sikerességét. A hallgatók a legmodernebb technikai eszközökkel sajátíthatják el a legújabb ismereteket.

Képzéseinkre részletfizetési lehetőség, szakképzési hozzájárulás, vagy 30% SZJA-kedvezmény vehető igénybe, illetve a képzési költségre részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

SZERETETTEL VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign