Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
A NIVÁK
Munkatársaink
Vállalkozni vágyóknak - youngbusiness.net3
Bevezetés
Nyílt nap
Start tréning
Tanácsadás
Tréningek
Vállalkozóknak
Tanulóknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Iskoláknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Programjaink
HEFOP
PHARE
Youngbusiness.net3
Szolgáltatások
Irodabérlet
Terembérlet
Tanfolyamok, oktatás
Bevezetés
ECDL Start
Irodavezető
Számítástechnikai modulok
Tartalom
Dokumentumok
Dokumentumok jegyzéke
Galéria Új!
Eseménynaptár
HEFOP
Iskolánk, az egri Neumann János Középiskola és Kollégium a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Program Irányító Hatóság (HEFOP IH) támogatásával egy 19 hónapos projekt keretén belül összetett szolgáltatásokat nyújt a nők vállalkozóvá válásához és vállalkozásuk működtetéséhez.

Ennek keretein belül célul tűzte ki Heves megyében élő nők vállalkozásainak megerősítését, a nekik nyújtott támogatásai által. Iskolánk célja, hogy komplex, sokoldalú segítséget nyújtson a vállalkozó nők számára, szem előtt tartva és alkalmazkodva társadalmi, családi szerepvállalásukhoz.

Több síkon megvalósuló támogatási szolgáltatásai közül az egyik a 8 elemből álló konferenciasorozat, ahol a célcsoport igényeihez alakított színvonalas előadások keretében hallhatnak érdekes, hasznos információkat. Ezen konferenciák célja a női vállalkozások számára jól használható információk átadásán túl a nyilvánosság megteremtése, és a célcsoport motiválása.

Ezek mellett speciális módszertan szerint zajló több elemből álló tréningeken vehetnek részt, mely külön célozza meg a már vállalkozást működtető, illetve a vállalkozás indítását tervező nők csoportját.

A program előrehaladtával iskolánk lehetőséget biztosít személyre szabott tanácsadásokon való részvételre is. A kiscsoportos tréningek és tanácsadások a célcsoporttal egyeztetett időpontokban történnek.

A konferenciák, tréningek, tanácsadások időpontja alatt iskolánk gyermekfelügyeletet biztosít.

A program során a Neumann szakemberei kiadványokat fejlesztenek ki, ami szintén a női vállalkozók igényeire épül, a projekt során jól hasznosítható.

A projekt egyik célja, hogy a bekapcsolódott női vállalkozókból egy öntevékeny női vállalkozói klubot hozzon létre, ahol a nők megoszthatják egymással tapasztalataikat, erősíthetik vállalkozásuk működését.

Programunkra várjuk jelentkezését: NIVÁK
Eger, Cifrakapu út 158.
Telefon/fax:36/412-063


2006.SZEPTEMBER


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign