Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
A NIVÁK
Munkatársaink
Vállalkozni vágyóknak - youngbusiness.net3
Bevezetés
Nyílt nap
Start tréning
Tanácsadás
Tréningek
Vállalkozóknak
Tanulóknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Iskoláknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Programjaink
HEFOP
PHARE
Youngbusiness.net3
Szolgáltatások
Irodabérlet
Terembérlet
Tanfolyamok, oktatás
Bevezetés
ECDL Start
Irodavezető
Számítástechnikai modulok
Tartalom
Dokumentumok
Dokumentumok jegyzéke
Galéria Új!
Eseménynaptár
A NIVÁK


A Neumann János Középiskola és Kollégium 2000 novemberében létrehozta a Neumann Ifjúsági Vállalkozói Központ és Oktatási Centrumot (NIVÁK), azzal a céllal, hogy Egerben és annak vonzáskörzetében a vállalkozói kultúra terjesztésének és fejlesztésének egyik központjává váljon.

Küldetésünket elsősorban abban látjuk, hogy a pályakezdő fiatalok, a vállalkozni vágyók és a hátrányos helyzetben lévők számára támogatást nyújtsunk az élethosszig tartó tanulás terén, a vállalkozóvá válásban.

Tevékenységünk célja, hogy komplex, sokoldalú és konkrét segítségnyújtás, valamint, hogy valós képzési igényeknek megfelelő felnőtt rendszerű oktatás keretein belül segítse a fiatalok (18-30 év) vállalkozóvá válását és a hátrányos helyzetben lévők (romák, megváltozott munkaképességűek, nők, pályakezdők, munkanélküliek) munkához jutását. Mindezt oly módon, hogy lehetőséget kapjon a tehetség felkarolása, erősödjék a vállalkozói, tulajdonosi szemlélet, a fiatalok vállalkozásai tevékeny és hasznos részévé váljanak a térség vállalkozói struktúrájának.

A segítés formái:

  • képzések,
  • tanfolyamok,
  • szaktanácsadás,
  • infrastrukturális szolgáltatások,
Segítségünknek köszönhetően a fiatalok vállalkozásainak túlélési esélyei jelentős mértékben nőttek.

A NIVÁK a Youngbussiness.Net2 csoport tagja.

A NIVÁK-ra jellemző infrastrukturális feltételek:

Egy 120 fő befogadására alkalmas színvonalas konferenciaterem, tréning termek, korszerű számítástechnikai szaktanterem szélessávú Internet hozzáféréssel és digitális táblával. Modern oktatástechnikai és információs eszközök, ügyfélszolgálati iroda és tárgyaló helyiség, vállalkozások számára bérelhető irodahelyiségek, ingyenes parkolási lehetőség.

Részletes információkat a szolgáltatások menüpont alatt talál.Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign