Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
A NIVÁK
Munkatársaink
Vállalkozni vágyóknak - youngbusiness.net3
Bevezetés
Nyílt nap
Start tréning
Tanácsadás
Tréningek
Vállalkozóknak
Tanulóknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Iskoláknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Programjaink
HEFOP
PHARE
Youngbusiness.net3
Szolgáltatások
Irodabérlet
Terembérlet
Tanfolyamok, oktatás
Bevezetés
ECDL Start
Irodavezető
Számítástechnikai modulok
Tartalom
Dokumentumok
Dokumentumok jegyzéke
Galéria Új!
Eseménynaptár
Terembérlet
Intézményünkben egy 120 fő befogadására alkalmas konferencia terem található. A teremben rendelkezésre áll igény szerint hangosítás, projektor, kerekeken gördülő tábla. Ideális helyszíne konferenciáknak, nagy létszámú tréningeknek, esküvőknek. Ne feledjük, hogy az intézmény könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel és gépkocsival is, amellyel ingeyenesen parkolhat!

A földszinten két tréning terem található, amelyek 30 fő elhelyezésére alkalmasak. A termek hagyományostól eltérő alakja családias hangulatot teremt, fokozva ezzel a tréningek hatékonyságát. Igény szerint ezekben a termekben is biztosítunk projektort.

A korszerű számítástechnikával felszerelt 20 munkahelyes gépterem tanári számítógéppel és beépített projektorral ellátott. Minden gépen nagy sávszélességű Internet hozzáférés van (10 Mb/s), amely ideálissá teszi a digitális tananyagok oktatásához, illetve az Internetes digitális tudásbázis felhasználásához.Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign