Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK
MENÜ
A NIVÁK
Munkatársaink
Vállalkozni vágyóknak - youngbusiness.net3
Bevezetés
Nyílt nap
Start tréning
Tanácsadás
Tréningek
Vállalkozóknak
Tanulóknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Iskoláknak - youngbusiness.net3
A program
Bevezetés
Programjaink
HEFOP
PHARE
Youngbusiness.net3
Szolgáltatások
Irodabérlet
Terembérlet
Tanfolyamok, oktatás
Bevezetés
ECDL Start
Irodavezető
Számítástechnikai modulok
Tartalom
Dokumentumok
Dokumentumok jegyzéke
Galéria Új!
Eseménynaptár
Bevezetés

Központunk elsődleges célja a vállalkozók és vállalkozni vágyók segítése. Ismerkedjen meg a vállalkozók támogatási programjával.

A Neumann Ifjúsági Vállalkozói Központ részt vesz az Európai Unió által finanszírozott Leonardo programban. Ennek keretei közt a programra jelentkezők számára ingyenesen nyújt olyan szolgáltatásokat, melyek segítik a vállalkozóvá válásukat, a vállalkozásuk fenntartását, működtetését, eredményesebbé tételét.

A program speciális módszertan szerint zajló, a résztvevőkkel egyeztetett időpontban történő kis csoportokban lebonyolított tréningekből, valamint üzleti tanácsadásokból áll. A szaktudás mellett fontos képességeket, készségeket sajátítanak el, melyeket hasznosan tudnak alkalmazni vállalkozásuk alapításában, működtetésében, és a mindennapi életben is. Többek közt a tréningek gazdasági szemléletmódot, elemző készséget, problémamegoldó képességet alakítanak ki a hallgatókban.

A program több lépcsőből áll, ám ezek egyenként is önálló egységet alkotnak és az egyiken való részvétel nem feltétele egy másik résznek.

A program elemeit a bal oldali menüben sorrendben találja.Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign